Saltar al contenido

Karta

Janari osasuntsua, kalitatezkoa, saltsa erantsirik gabe, glutamatorik gabe, km.0.
Glutenik gabeko aukerak, aukera beganoak.

PINTXOAK, ERRAZIOAK eta TOSTAK

Arzak pintxo
“irabazlea” bertsio tradizionala

Haragi-bola mina

Urdaiazpiko iberiko edo onddo kroketa

Gazta urdin eta intxaur kroketa

Banakako patata-tortilla
Txingarretan egindako patata-tortilla (banakakoa)

Banakako bakailao-tortilla

Oilasko hegaltxoak txingarretan erreta

Arrautzak eta urdaiazpikoa kaxolan
Arrautzak eta urdaiazpiko iberikoa kaxolan

Arrautzak eta txorizoa kaxolan
Arrautzak eta sagardotako txorizoa kaxolan

“La Rebotika” patata minak

Barazkiak tenpuran

Entsalada errusiarra

Txipiroi-eraztunak alioli saltsarekin

Muskuiluak txingarretan erreta
Muskuiluak txingarretan erreta bere zukuan

Tosta, urdaiazpiko iberikoa
Tosta, urdaiazpiko iberikoa pan tumaca gainean

Tosta, ahuntz-gazta
Tosta, ahuntz-gazta pan tumaca gainean

Tosta, perretxikoak eta onddoak

Tosta, ahuakatea eta izokin artisaua
Tosta, ahuakatea eta izokin marinatu artisaua

PLATER NAGUSIAK

Bakailao-zati gorena
Bakailao-zati gorena piper erreen gainean

Txipiroiak plantxan
Txipiroiak plantxan tipula karamelizatuarekin

Izokina papillote
Izokina papillote eran gure txingarretan erreta

EUSKAL BURGUER
% 100 Asteasuko txahal-haragia tipularekin eta emmental

EUSKAL BURGUER OSOA
% 100 Asteasuko txahal-haragia eta tipula, emmental gazta,
letxuga, tomate freskoa eta arrautza

Hanburgesa beganoa txingarretan
Haragi beganozko hanburgesa cheddar gaztarekin, tipula
karamelizatua, letxuga, tomate freskoa eta patata erreak

Oilasko broxeta alioliarekin
Oilasko eta barazki broxeta alioliarekin

Euskal Txerri saihetsa
Euskal Txerri saihetsa tenperatura baxuan egina,
aneta-saltsarekin

Sekretu iberikoa piper erreekin

Oilaskoa txingarretan erreta
Oilaskoa txingarretan erreta eta patata erreak

Esneko arkumearen txuletak
Esneko arkumearen txuletak parrillan erreta

Astesasuko txuleta txingarretan erreta, patatekin eta
piperrekin

HASIERAKOAK eta ENTSALADAK

Ezkur-txerri iberikoaren besoa, Diego López
(Los Pedroches JD)

Izokin-carpaccio artisaua
Izokin-carpaccio artisaua 5 Thai piperbeltzekin

Barazkien parrillada
Txingarretan egindako barazkien parrillada

Tomate eta mendrezka entsalada

Txangurru-entsalada

Entsalada epela, ahuntz-gazta
Entsalada epela, ahuntz-gazta eta sasoiko letxugak

Entsalada epela, txipiroiak
Entsalada epela, txipiroiak eta tipula karamelizatua

Entsalada mistoa

Garbantzuen entsalada freskoa
Garbantzuen eta sasoiko barazkien entsalada freskoa

Ahuakatea tipularekin erreta
Ahuakatea txingarretan erreta, ozpinetako tipularekin eta
cherry tomateekin

JOSPER ARROZAK – 2 perts.

Arroza bakailaoarekin

Arroza barazkiekin

“La Rebotika” arroza perretxikoekin

Arroz mexikarra

Arroz beltza txipiroiarekin

Arroza oilasko beganoarekin eta barazkiekin

Arroza donostiar erara

Arroza txirlekin

POSTREAK

Torrada tradizionala
Torrada tradizionala, galleta-izozki tanta batekin

“La Rebotika” gazta-tarta

Izozki tradizionala eta beganoa

Gure Tiramisua

Gure Pantxineta

Txololatezko coulanta esnegainarekin

Idiazabal gazta-ohola eta intxaurrak 1, 11, 17
errazio